Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gyselinck Benny

Kachels & schoorsteentechnieken

Verkoop, plaatsing & onderhoud van kachels / flexibels / schouwkappen / schoorsteenvegen...

Houtkachels op uw maat

Een houtkachel geeft niet alleen een sfeervol vlammenspel maar ook erg veel warmte. Het rendement van een houtkachel ligt bovendien een stuk hoger dan bij een open haard aangezien er daar erg veel warmte via de schoorsteen naar buiten gaat. 

Een recente houtkachel kan een rendement van zo’n 75% halen. Bij een speksteenkachel kan het rendement zelfs oplopen tot 90%.

Hout is en blijft een goedkope brandstof. Je kunt droge, kant-en-klare houtblokken aanschaffen maar het is nog goedkoper als je zelf hout klieft en stockeert. Kies wel uitsluitend voor schoon, droog hout, zonder lijm- of verfresten.

De prijzen van een houtkachel vallen goed mee. Stukken goedkoper dan bijvoorbeeld een gashaard.

Er bestaan kachels in allerlei stijlen en formaten. Er zijn zelfs modellen die je niet tegen een wand moet plaatsen maar centraal in een woning ophangen kan worden als echte eyecatcher.

Wij verdelen onder andere de merken Saey, Olympia Fires, Austro-Flamm Insert, Arduro en Norsk Kleber (speksteen). Ook andere merken houtkachels zijn verkijgbaar.

Klik op de logo's om ideeën op te doen!

0